Malmö City

Diagnostiskt Centrum Hud i Skåne är en verksamhet enbart inriktad på hudsjukdomar. Vi startade i juli 2014 och hos oss arbetar tio hudläkare som är specialister på hudsjukdomar och med en bred kompetens inom hudsjukvård.

Vi har avtal med Region Skåne via Vårdval. Utöver detta erbjuder vi vård till patienter med privat sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder också estetiska behandlingar.

Vi föredrar kortbetalning.

Information till dig som har tid på Diagnostiskt Centrum Hud i City på Hjälmaregatan/Nordenskiöldsgatan under vecka 41(11-14 oktober)

Den 13 oktober genomförs Malmö internationella forum för hågkomsten av Förintelsen och bekämpande av antisemitism. Forumet genomförs på Malmömässan och förväntas samla ett stort antal stats- och regeringschefer, samt företrädare för såväl den akademiska världen som internationella organisationer.

 

Polisens uppdrag är att säkerställa att forumet kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt för både tillresta deltagare och boende och besökare i Malmö. Arbetet med säkerheten kommer att innebära påverkan på trafiken i och omkring Malmö och avspärrningar kommer också att upprättas på flera platser.

 

Mellan den 11 – 14 oktober kommer ingången via Nordenskiöldsgatan samt garaget, Bagers plats samt även andra garage runt om Malmö Live, vara avstängda. Vi ber er därför, om möjligt, att åka kollektivt eller cykla i god tid till ditt besök hos oss. Om du behöver köra bil måste du hitta parkering på annan plats. Använd ingången på andra sidan om byggnaden som vetter mot Malmö Centralstation, Hjälmaregatan 3, för att komma in till mottagningen.

 

 

 

Om kliniken

Hitta hit:
Hjälmaregatan 3, 211 18 MALMÖ
(Ingången Nordenskiöldsgatan 2B fungerar också)

Öppettider:
måndag – fredag 8:00 – 16.00

Telefontid:
måndag – torsdag 8:00 – 12:00
fredag 8:00 – 10:00

Kontakta oss:

Telefon: 040 – 608 8000
Fax: 040 – 123 233 (För egen vårdbegäran)
Mail: infomalmo@diagnostisktcentrumhud.se

Våra specialister på Malmö City-kliniken

Lisbeth Rosholm Comstedt
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Lars Wetter
Specialist i plastikkirurgi
Ole B Christensen
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Louise Flensburg
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Cecilia Tillman
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Carina Grönhagen
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Anna Spirén
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Thorhildur Danielsdottir
Hudläkare Specialist i Dermatologi, Verksamhetschef Malmö City/Hyllie
Läs mer

Hitta till oss

Vår mottagning ligger på entréplan i byggnaden ”Scandinavian Center” som är ett stort ljusgult hus med en halvmåneformad glaskupol på taket. Det finns två ingångar till byggnaden, den ena från Nordenskiöldsgatan 2B, den andra från Hjälmaregatan 3 vid Bagers plats.

Kommer du med bil kan du parkera i P-huset Bagers plats, infarten ligger på Nordenskiöldsgatan mot ingången till Malmö Clarion Live. P-huset ligger under huset ”Scandinavian Center” Från parkeringshuset kommer du ut vid Bagers plats och in till byggnaden vid Hjälmaregatan 3.

Kommer du med tåg stiger du av vid Centralstationen och går ut vid utgången Bagers plats. Ingången till byggnaden blir vid Hjälmaregatan 3.

Kommer du med buss så är det 2, 3, 5, 7 och 8 som stannar vid Anna Lindhs Plats på Neptunigatan. 

Parkering för rörelsehindrade finns vid ingången från Hjälmaregatan 3.

Öppna karta

Malmö Estetik

På Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö City kan du boka tid för IPL-behandlingar mot kärl och pigment. Vi gör även behandlingar med Botox och fillers.

Behandlingarna utförs av läkare och sjuksköterska med lång erfarenhet inom estetisk dermatologi. Vårt mål är alltid naturliga resultat!

Estetiska behandlingar ingår inte i statligt finansierad vård.

 

Kontakta oss på Estetiken i Malmö: infoestetik@diagnostisktcentrumhud.se

Se vår prislista

Skriv och skicka din egen vårdbegäran

Hos oss är du välkommen att söka via egen vårdbegäran. Din begäran bedöms på samma sätt som en läkarremiss och vårdgarantin gäller.

Ladda ner formuläret nedan och skicka till oss per post eller fax, vi kan tyvärr ej ta emot uppgifter per mail på grund av patientsekretessen. Det är alltid vår medicinska bedömning som avgör om du ska få vård och när den ska erbjudas.

Du får en kallelse per brev eller telefon, alternativt information att dina besvär inte klassificeras som i behov av specialiserad hudsjukvård, varvid du får vända dig till din vårdcentral i första hand.

Besök via egenremiss kostar 300 kr.

Egen vårdbegäran Malmö City