Malmö Hyllie

Vi är en privat hudklinik för alla typer av hudsjukdomar och har avtal med Region Skåne via Vårdval. Utöver detta erbjuder vi vård till patienter med privat sjukvårdsförsäkring.

Vi föredrar kortbetalning.

Om kliniken

 

Hitta hit:
Adress: Emblas gränd 2, våning 5
215 35 Malmö

 

Kontakta oss:
Tel: 040 – 608 80 00
Mail: infohyllie@dchud.se

 

 

Öppettider:
måndag – fredag 8:00 – 16:00

 

Telefontider:
måndag – fredag 8:00 – 10:00

 

Våra specialister på Malmö/Hyllie-kliniken

Karina Mossing
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Magnus Hjaltalin Jonsson
Specialist i anestesi och intensivsjukvård
Yvonne Eklund
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
William Troensegaard
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Anahita Attaran
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Thorhildur Danielsdottir
Hudläkare Specialist i Dermatologi, Verksamhetschef Malmö City/Hyllie
Läs mer
Catarina Alves Da Silva
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Sorina Raducan
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer

Hitta till oss

Vår mottagning ligger på 5:e våningen i byggnaden Dungen, Emblas gränd 2, 215 35 Malmö. Dungen är en stor byggnad med stora glaspartier där Tullverket ligger på bottenplan. Byggnaden ligger omringad av P-huset Hyllie, Quality hotel view, Riksbyggen och Ikano bank.

Med bil kan du använda de stora infarterna till Hyllie från Annetorpsvägen i norr, från Pildammsvägen i öst och från Lorensborgsgatan i väst. Dessa leder till huvudgatorna, Hyllie Boulevard, Hyllie allé och Hyllie stationsgata. Kommer du med bil kan du parkera i P-huset Hyllie.

Kommer du med stadsbuss så är det buss nr 6, 9 och 10 som stannar i Hyllie. Regionbuss nr 150, 170 och 300 stannar precis utanför vår byggnad. För att ta sig från Hyllie station där du hoppar av tåget till vår klinik på Emblas gränd är det bäst att gå i passagen mellan Pressbyrån och McDonald’s vid Arenagatan.

Se karta

Malmö Estetik

På Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö City kan du boka tid för IPL-behandlingar mot kärl och pigment. Vi gör även behandlingar med Botox och fillers.

Behandlingarna utförs av läkare och sjuksköterska med lång erfarenhet inom estetisk dermatologi. Vårt mål är alltid naturliga resultat!

Estetiska behandlingar ingår inte i statligt finansierad vård.

 

Kontakta oss på Estetiken i Malmö: infoestetik@diagnostisktcentrumhud.se

Se vår prislista

Skriv och skicka din egen vårdbegäran

Hos oss är du välkommen att söka vård via egen vårdbegäran. Din begäran bedöms på samma sätt som en läkarremiss och vårdgarantin gäller.

Skicka in din egen vårdbegäran via 1177 nedan. Vi kan tyvärr ej ta emot uppgifter per mail på grund av patientsekretessen. Det är alltid vår medicinska bedömning som avgör om du ska få vård och när den ska erbjudas.

Du får en kallelse per brev eller telefon, alternativt information att dina besvär inte klassificeras som i behov av specialiserad hudsjukvård, varvid du får vända dig till din vårdcentral i första hand.

Besök via egenremiss kostar 300 kr.

Skicka in din egen vårdbegäran via 1177