Malmö Hyllie

Vi är en privat hudklinik för alla typer av hudsjukdomar och har avtal med Region Skåne via Vårdval. Utöver detta erbjuder vi vård till patienter med privat sjukvårdsförsäkring.

Vi föredrar kortbetalning.

Om kliniken

Hitta hit:
Adress: Emblas gränd 2, våning 5
215 35 Malmö

 

Kontakta oss:
Tel: 040 – 608 80 00
Mail: infohyllie@dchud.se

 

Öppettider:
Måndag-fredag

 

 

Telefontider:
Måndag – fredag 08:00 – 10:00

 

Vi erbjuder tider för privatbetalande patienter på Diagnostiskt Centrum Hud i Köpenhamn (följer den svenska prislistan och har korta eller inga väntetider).

Hjem – Diagnostiskt Centrum Hud DK (dchud.dk)

Adress: Østbanegade 9, 1. th. 2100 København Ø.

Tele:(+45) 61 10 18 10

Privatbetalande

Vi har i dagsläget fullbokat i Malmö och Helsingborg. Vi hänvisar till vår klinik i Köpenhamn där vi har svensktalande specialister. Vi följer den svenska prislistan och tar emot svensk valuta via kort eller swish. Vi har korta eller inga väntetider.

Varmt välkomna att kontakta oss på +45 61 10 18 10 eller +45 31 39 10 60 vid frågor.

 

Information gällande planerad vård utomlands:
Planerad vård utomlands – Försäkringskassan (forsakringskassan.se)

 

Vägbeskrivning till DCHud Köpenhamn

(Med Öresundståget från Malmö till Köpenhamn, Østerport station).

 

Tåget från Malmö går flera gånger i timmen direkt till Østerport station i Köpenhamn. Från Malmö C tar resan 45 min och från Malmö Hyllie ca 35 min. Stig av vid Østerport station. När du kliver av på perrongen går du till höger och rakt fram och uppför trappan till gångbron. Uppe på gångbron svänger du till vänster och vid gångbrons slut går du över gatan till Østbanegade där du hittar oss på nummer 9.

Ring på porttelefonen ”DCH” för att öppna dörren. Mottagningen ligger på 1:a våningen.

 

Välkomna!

 

Svenska prislistan Köpenhamns bokningsformulär

Våra specialister på Malmö/Hyllie-kliniken

bild på logga
Max Nordgren
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Karina Mossing
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Magnus Hjaltalin Jonsson
Specialist i anestesi och intensivsjukvård
Yvonne Eklund
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
William Troensegaard
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Anahita Attaran
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer
Thorhildur Danielsdottir
Hudläkare Specialist i Dermatologi, Verksamhetschef Malmö City/Hyllie
Läs mer
Sorina Raducan
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Läs mer

Hitta till oss

 

Vår mottagning ligger på 5:e våningen i byggnaden Dungen, Emblas gränd 2, 215 35 Malmö. Dungen är en stor byggnad med stora glaspartier där Tullverket ligger på bottenplan. Byggnaden ligger omringad av P-huset Hyllie, Quality hotel view, Riksbyggen och Ikano bank.

 

Med bil kan du använda de stora infarterna till Hyllie från Annetorpsvägen i norr, från Pildammsvägen i öst och från Lorensborgsgatan i väst. Dessa leder till huvudgatorna, Hyllie Boulevard, Hyllie allé och Hyllie stationsgata. Kommer du med bil kan du parkera i P-huset Hyllie.

 

Kommer du med stadsbuss så är det buss nr 6, 9 och 10 som stannar i Hyllie. Regionbuss nr 150, 170 och 300 stannar precis utanför vår byggnad. För att ta sig från Hyllie station där du hoppar av tåget till vår klinik på Emblas gränd är det bäst att gå i passagen mellan Pressbyrån och McDonald’s vid Arenagatan.

 

Malmö Estetik

På Diagnostiskt Centrum Hud i Malmö City kan du boka tid för IPL-behandlingar mot kärl och pigment. Vi gör även behandlingar med Botox och fillers.

Behandlingarna utförs av läkare och sjuksköterska med lång erfarenhet inom estetisk dermatologi. Vårt mål är alltid naturliga resultat!

Estetiska behandlingar ingår inte i statligt finansierad vård.

 

Kontakta oss på Estetiken i Malmö: infoestetik@diagnostisktcentrumhud.se

Se vår prislista

Skriv och skicka din egen vårdbegäran

 

Hos oss är du välkommen att söka vård via egen vårdbegäran. Din begäran bedöms på samma sätt som en läkarremiss och vårdgarantin gäller.

Skicka in din egen vårdbegäran via 1177 nedan. Vi kan tyvärr ej ta emot uppgifter per mail på grund av patientsekretessen. Det är alltid vår medicinska bedömning som avgör om du ska få vård och när den ska erbjudas.

Du får en kallelse per brev eller telefon, alternativt information att dina besvär inte klassificeras som i behov av specialiserad hudsjukvård, varvid du får vända dig till din vårdcentral i första hand.

Besök via egenremiss kostar 300 kr.

Skicka in din egen vårdbegäran via 1177