Helsingborg

Diagnostiskt Centrum Hud i Helsingborg är en hudklinik för alla typer av hudsjukdomar. Vi har ett särskilt intresse för diagnostik och behandling av hudtumörer. Vi erbjuder snabb bedömning av misstänkta hudtumörer, vilket leder till minskad oro och färre onödiga operationer.

Om kliniken

Springpostgränden 3A
252 20 Helsingborg
(Tillgänglighetsanpassad entré i ingång 3B)

Öppettider:
måndag – torsdag 08:00-16:00
fredag: 08:00-14:00

Kontakta oss:
Telefon: 042 – 442 48 00
infohbg@diagnostisktcentrumhud.se

Våra specialister på Helsingborgskliniken

Michael Kogan
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Louise Hjortensjö
Hudläkare Specialist i Dermatologi
Daniel Brännström
Hudläkare Specialist i Dermatologi, Verksamhetschef Helsingborg

Hitta till oss

Vår mottagning är belägen på översta våningen, plan 4 (i hissen står det 3) i Stenströms gamla skjortfabrik på Springpostgränden i hjärtat av Helsingborg. Vi ligger knappt 100 meter ovanför Åhléns parkeringshus. Huvudentré är Springpostgränden 3A med trappa och hiss. Vid behov finns en tillgänglighetsanpassad entré i ingång 3B och om hjälp behövs får ni gärna kontakta oss någon dag i förväg.

 

Med bil: Parkera i P-huset Magnus Stenbock, infarten ligger på Norra Storgatan 13. Parkeringshuset ligger ovanpå Åhléns Varuhus. Från parkeringshuset kan du gå ner för infarten och så ligger Springpostgränden snett till vänster.Har du parkeringstillstånd för rörelsehindrad behövs ingen parkeringsruta utan du kan stå längs kanten på Springpostgränden.
Med tåg: Stig av vid Helsingborgs Centralstation (Knutpunkten), därifrån är det en promenad på 10-15 minuter, men även flera anslutande bussar.
Med buss: busshållplats Sundstorget på Drottninggatan, därifrån är det en promenad på ca 5 min.

Öppna karta