GHM och BHM blir en del av Diagnostiskt Centrum Hud

GHM(Göteborgs Hudläkarmottagning) och BHM(Borås Hudläkarmottagning) har framgångsrikt vuxit till en av de marknadsledande västsvenska klinikerna inom dermatologi de senaste åren. Klinikerna ligger på centrala adresser i både Göteborg och Borås. De har framför allt profilerat sig som privata hudläkarmottagningar dit man kan vända sig utan remiss och genom försäkringsbolag. Klinikerna sysselsätter totalt 11 dermatologer och sjuksköterskor som arbetar på de två enheterna. 

 

GHM och BHM är specialistmottagningar med hudläkare, för patienter med hudsjukdomar. Liksom Diagnostiskt Centrum Hud utreder och behandlar de alla typer av hudsjukdomar, såväl akuta som kroniska, som till exempel psoriasis, eksem, akne, hudtumörer och klåda. 

 

Vi är mycket glada över att bli en del av Diagnostiskt Centrum Hud, då vi delar samma tankesätt kring kvalitet, god vård och engagemang kring det vi gör. Dessutom har vi samma syn på att driva våra kliniker effektivt och att det präglas av att vi har de bästa medarbetarna som vi trivs att arbeta med.säger en av GHM:s ägare Magnus Rehnström.

 

 

GHM och BHM är ett av de bästa tillskotten vi kan få till Diagnostiskt Centrum Hud. Med deras erfarenhet och kunskaper inte bara som dermatologer utan också deras fokus som privat hudläkarmottagning, så stärker vi vår marknadsledande position som specialistkedja med enbart fokus på hudsjukdomar och dermatologi, vilket är mycket roligt.säger Philip Jerlmyr, VD Diagnostiskt Centrum Hud.

 

Våra gemensamma kärnvärderingar är Kvalitet, Trygghet, Engagemang, Innovation och Miljömedvetenhet.

 

 

 

Pressmeddelande GHM & BHM SV Press release GHM & BHM ENG